Annuleren & Garantie

Annuleren

Heeft u een product bij ons besteld maar u wilt deze annuleren, dan is dat geen probleem. Door contact op te nemen via klantenservice@sanito.nl kunt u uw bestelling annuleren. Wanneer u dit doet krijgt u binnen 30dagen uw geld terug, wanneer het product retour verzonden is.

 

Garantie

Het volledige gamma is 2jaar gewaarborgd tegen alle productie en zichtbare fouten onder voorbehoud van een plaatsing volgens onze instructies en de naleving van de normen in voege. Onze garantie betreft enkel de vervanging of herstelling van de stukken die als defect worden erkend. De garantie dekt geen verplaatsingskosten noch eventuele berokkende schade. De duur van de garantie wordt bepaald door de factuurdatum  van de gebruiker.

Alle producten verlaten de fabriek foutloos en worden zorgvuldig gecontroleerd en verpakt voor levering.

Indien er toch defect is, gelieve ons onmiddellijk in te lichten samen met een beschrijving van de schade. Transportschade moet ons onmiddellijk worden gemeld.

De marmeren en stenen tabletten moeten altijd bij aankomst worden gecontroleerd, na deze controle vervalt alle garantie op de tabletten.