ContactWie zijn wij?

Sanito is een jong bedrijf dat haar kerncompetenties heeft liggen in kwaliteit sanitair. Wij van Sanito vinden het belangrijk dat klassiek en design sanitair voor iedereen betaalbaar moet zijn.

Door direct contact met de fabrikant, kunnen wij een perfecte balans vinden tussen prijs en kwaliteit, dit maakt het interessant voor producent en consument. Het brede aanbod van producten biedt u de mogelijkheid uw volledige badkamer in een speciale stijl in te richten. Daarnaast bieden wij u maatwerk mogelijkheden aan zodat producten geheel op uw wensen kunnen worden afgestemd.

Heeft u vragen over de producten van Sanito, neem een kijkje tussen de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? neem dan contact met ons op. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord op uw vragen.

Veel gestelde vragen

Wanneer een bestelling is geplaatst zal deze worden afgehandeld door de ondernemer. Afhankelijk van de complexiteit van de bestelling streven wij naar een besteltermijn van ongeveer 14 werkdagen.

U kunt inderdaad de producten ook zien in een showroom, echter bieden wij onze producten online aan zodat u de beste prijs krijgt.

Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, echter dienen de producten onbeschadigd en in originele verpakking retour gezonden te worden. Van te voren dient u uw retourverzoek in bij de klantenservice.

De verkoop van onze producten geschied via internet omdat wij van Sanito vinden dat design en klassiek sanitair voor iedereen beschikbaar moet zijn. Wij zijn van menig dat kwalitatief goede producten ook voor een scherpere prijs kunnen worden aangeboden, vandaar de verkoop via internet.


Geen velden gevonden.